Hieronder vindt u een overzicht van ervaringen die gebruikers van het Surfwijzer Internet Filter aan ons hebben gemaild.
Wilt u uw ervaring ook delen met anderen? Dan kunt u deze mailen naar: info @ surfwijzer.nl

Rinse van Hees

Wat is er een mooier cadeau dan de veiligheid van een kind?

Daarom heb ik mijn zwager het SurfWijzerpakket cadeau gedaan. Zodat zijn drie schattige kindjes veilig het wereldwijde web kunnen verkennen.

Omdat er geen cadeaumogelijkheid was heb ik contact opgenomen met het team van SurfWijzer.
Zij hebben mij uitstekend geholpen, een account op naam van mijn zwager, maar door mij betaald. En dit alles zonder dat mijn zwager hier ook maar iets van heeft gemerkt en het dus een grote verrassing bleef!

En helemaal fantastisch was dat ik een speciaal gemaakt dvd-hoesje en cd kreeg zodat ik ook iets tastbaars had om te overhandigen, helemaal top! Bovendien verliep de installatie vlekkeloos en werkt het filter naar behoren. Al met al een top cadeau.

Nog maals heel erg bedankt voor alle moeite! Het was een groot succes!

Rinse van Hees

 
Sander de Boer.

Dames en heren van surfwijzer.

Langs deze weg wil ik jullie complimenteren voor de werking van het contentfilter.
We hebben maar een computer in huis en mijn bedoeling was om alleen een filter te activeren op het account van mijn dochtertje.

Lees meer... [Sander de Boer.]
 
Miranda Swart.

Ik had zeer veel zorgen omtrent het verhuizen van de PC naar de kinderkamer. Helaas kon het niet anders, we deelden een PC en de kinderen moeten zeer veel voor school doen. Gelukkig kan ik ze nu met een gerust hart het Internet opsturen. Het filter werkt, na lang testen zijn we daar wel achtergekomen.

Surfwijzer...Dank je wel!

Terug

 
Evelien Mulder.

Dit bericht is gericht aan de mensen achter de website Surfwijzer. Ik wil jullie bedanken voor de eenvoud van dit filter! Eindelijk een simpel maar tegelijk goed werkend programma die zonder poespas precies doet wat het moet doen.

Evelien

Terug

 
Robert Bloem.

Na lang zoeken en uitproberen heb ik het Surfwijzer internet filter uitgeprobeerd.
Niet geheel zonder vooroordeel heb ik me op de website geregistreerd en de software gedownload. Nog voor het aflopen van het proefabonnement was het voor mij duidelijk dat dit een goedwerkende oplossing was.

Lees meer... [Robert Bloem.]
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2