In samenwerking met gemeente Haarlemmerliede / Spaarnwoude, Bureau Jeugdzorg Noord-Holland en Ook Pedagogische Expertise Groep, wordt er op 11 December 2007 in het gemeentehuis in Bloemendaal een themabijeenkomst georganiseerd over:

Opvoeden in de wereld van cyberterreur, of valt dit wel mee?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouders woonachtig in de gemeente Bloemendaal/Overveen/Santpoort, met kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar.

Het doel van de avond is u te informeren over en betrekken bij de nieuwe mediawereld van uw kind(eren) gerelateerd aan de pedagogische verantwoordelijkheidsgevoel van ouders/ verzorgers, kinderen, leerkrachten en mediaverstrekkers.

Het internet is een prachtig medium, maar zijn er ook risico's aan verbonden? Hoe kun je als ouders daarmee omgaan? Wat is de verantwoordelijkheid van de school? In het forum zullen de Kinderconsument, de school, de ouders en de kinderen vertegenwoordigd zijn. De positieve en negatieve kanten van de media en het internetgebruik zullen aan de orde komen. Er wordt op heldere wijze over internet, onderwijs en opvoeding gedebatteerd. Naast voorbeelden van hoe cyberterreur eruit ziet, krijgt u ook praktische tips om dit tegen te gaan. Interessant, als u uw kind ook met betrekking tot internet en gsm wilt kunnen begeleiden. Wij nodigen u uit om deel te nemen aan dit opvoeddebat op: Datum: 11 December 2007
Locatie: Gemeentehuis Bloemendaal
Tijdstip: 19.30- 22.00 uur
Toegang: gratis Om een beeld te krijgen van het aantal personen verzoeken wij u vriendelijk om u deelname te bevestigen d.m.v. een e-mail naar het onderstaande e-mailadres: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Tevens kunt u eventuele vragen of stellingen die u graag beantwoord wilt hebben tijdens deze avond vooraf mailen. Wilt u in de mail vermelden vanuit welke gemeente u afkomstig bent? Wij zien u graag op 11 December! Met vriendelijke groeten,   OOK Pedagogische Expertise Groep.

Terug